Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και μιλώντας για την περίοδο της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, έκανε λόγο για «κινούμενη άμμο» με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο πρώην πρωθυπουργός.

«Εγώ θεωρώ τον Αντώνη Σαμαρά ήρωα. Κυβέρνησε σε τρικομματική κυβέρνηση με έναν Κουβέλη που έφυγε στην πρώτη στρακαστρούκα. Με έναν Βενιζέλο που δεν ήλεγχε την Κοινοβουλευτική του Ομάδα γιατί οι μισοί δεν το ήθελαν. Με έναν Σαμαρά που είχε περάσει τη διάσπαση Καμμένου και που είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Με μπροστά να έχει Περιφερειακές εκλογές, Δημοτικές εκλογές, Προεδρικές εκλογές, Ευρωεκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμη, πως ο Αντώνης Σαμαράς, «σε αυτή του κινούμενη άμμο που κάθε μέρα δεν ήξερε ο Χριστιανός τι του ξημερώνει, κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στο Ευρώ και να την κυβερνήσει σωστά. Ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έχω δει πώς τα κατάφερε. Έχω δει στις 3.00 τα ξημερώματα τον Σαμαρά στο Μαξίμου. {…} Α, ρε Αντώνη Σαμαρά τι έκανες για να μείνει η Ελλάδα όρθια».