Το ντέρμπι του Champions League, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, κλέβει απόψε (22:00) την παράσταση. Η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης υποδέχεται την πολυνίκη του θεσμού ισπανική ομάδα, η οποία μετράει 13 κατακτήσεις.

Η Τσέλσι συνήθως κερδίζει όταν δίνει εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι της στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης. Στις 8 φορές, που ήταν γηπεδούχος στο πρώτο ματς, σημείωσε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Αήττητος ο Τούχελ κόντρα στη βασίλισσα της Ευρώπης

Ο προπονητής της Τόμας Τούχελ έχει αντιμετωπίσει 6 φορές τη Ρεάλ, με την Τσέλσι, την Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν και παραμένει αήττητος με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, οι 3 με σκορ 2-2.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «σπάσει» τη διπλή παράδοση της Τσέλσι και του Τούχελ, ώστε να  πάρει τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της στην ημιτελική φάση του Champions League. Ισόπαλη με 1-1 είχε τελειώσει η πρώτη αναμέτρησή τους στη Μαδρίτη και στη ρεβάνς η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση για τον τελικό.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, στο ντέρμπι του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης, ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν τόσο στο ματς της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο στο άλλο σημερινό παιχνίδι του Champions LeagueΒιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου (22:00).

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ

Η σκυτάλη από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση περνάει αύριο στο Europa League και το Conference League με τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης.

Στο Conference League ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, στον αγώνα Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι του Conference League.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.