Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει  μεταξύ άλλων, «Χάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για την Προστασία της Εργασίας για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (άδεια πατρότητας, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ γονική άδεια για 2 μήνες και για τους 2 γονείς, κ.ά.), η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δείτε άλλη μια “καταστροφή” που προκάλεσε ο νόμος για την Προστασία της Εργασίας! Χάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (άδεια πατρότητας, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ γονική άδεια για 2 μήνες και για τους 2 γονείς, κ.ά.), η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς οι “ανάλγητοι”. Το λέει η σχετική έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας! Άραγε, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να θέλει να καταργήσει τον νόμο για την Προστασία της Εργασίας ως δήθεν αντεργατικό;».