Στο κελί της, στις φυλακές Κορυδαλλού,επισκέφτηκε σήμερα ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με όσα είπε, η Πισπιρίγκου «είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της».

Για την εκταφή της Τζωρτζίνας και τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η κατηγορούμενη «έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της».

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, από την πρώτη ημέρα είχε αιτηθεί να έχει τηλεόραση στο κελί, αίτημα που ικανοποιήθηκε σημερα.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν νωρίτερα προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα, ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο των φυλακών. Μεταξύ αυτών, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες βρισκόταν και μια κεραία τηλεόρασης την οποία κρατούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα που διανύει την τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης.

Η ίδια φέρεται να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της 9χρονης κόρης τους, ενώ χτες το μεσημέρι ο 30χρονος μετέβη εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει.