Ο Θάνος Καλλίρης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού, κατά την οποία αναβλήθηκαν όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διετία, ψυχολογικά και οικονομικά για εμένα. Απλά επιβίωσα, διότι δεν γίνεται αλλιώς» και πρόσθεσε: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πέρυσι όταν συμπλήρωσα έναν χρόνο ανεργίας και απραξίας, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Δεν το κρύβω. Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γενικότερα είχα πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ευτυχώς όμως, ως δια μαγείας, όταν ξεκίνησα να δουλεύω, έφυγαν. Στράφηκα στην τέχνη μου και έγραψα πολλά τραγούδια.

Άλλα χαρούμενα, άλλα λυπητερά και άλλα πολύ ερωτικά, που ευελπιστώ σύντομα να δουν το φως, είτε μέσω εμού είτε μέσω κάποιου άλλου τραγουδιστή. Επίσης στράφηκα στο να «συγυρίσω» το παρελθόν μου, να το ψηφιοποιήσω, γιατί είμαι ένας καλλιτέχνης που είχε πάρα πολλές βιντεοκασέτες, κασέτες ήχου κλπ και ήθελα να τα βάλω σε μια καινούργια ψηφιακή μορφή και τάξη. Υπήρξαν όμως και στιγμές που δεν είχα να κάνω τίποτα και ένιωθα μόνος και δυστυχής».