Μαθήτρια της Β’Λυκείου, θύμα του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου προχωρά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο Mega. O κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη για αδικήματα που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων κοριτσιών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

«Aποφάσισα να μιλήσω για να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαι ένα παιδί που κρύβεται», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανήλικη κοπέλα.

Η ανήλικη μαθήτρια, ζητάει δικαίωση για την ίδια και όλα τα άλλα παιδιά. «Λίγες μέρες πριν από τη δίκη του ανθρώπου που με κακοποίησε αποφάσισα να μιλήσω για να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαι ένα παιδί που κρύβεται ή που μιλούν γι’ αυτό που του συνέβη οι ενήλικοι», ανέφερε το θύμα κακοποίησης.

«Το ότι μίλησα εγώ και το ότι ασχολήθηκε ο κόσμος με την υπόθεσή μου, μακάρι να βοήθησε τις άλλες κοπέλες να μιλήσουν. Ευχαριστώ επίσης τους δημοσιογράφους που σεβάστηκαν ότι είμαι μικρή. Πρέπει να το ακούσουν πολλά άλλα κορίτσια στην ηλικία μου ή και μεγαλύτερα και να μη φοβηθούν αν κάτι τέτοιο τους συμβαίνει τώρα ή τους έχει συμβεί», δήλωσε η ανήλικη κοπέλα.

Οι αποκαλύψεις του κοριτσιού έρχονται τη στιγμή που ο ντράμερ διώκεται για αδικήματα  από το 2007 ως το 2013. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη δίκη του ντράμερ, τη Δευτέρα, σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, μετά την πρώτη καταδίκη σε 12 έτη με αναστολή για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού έξι ετών από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη χώρα, ο τόπος τέλεσης των αδικημάτων ήταν η αυλή του σπιτιού του ντραμερ στην παραθαλάσσια πόλη του Ωρωπού. H μικρή, που πρώτη με την κατάθεση της άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της φρίκης, ήταν γειτόνισσα του ντράμερ καθώς είχε εξοχικό στην περιοχή η οικογένειά της.

«Είμαι ένα κορίτσι που πηγαίνω σήμερα Δευτέρα Λυκείου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν, με πρώτους τη μητέρα μου και τον πατέρα μου, γιατί αυτοί δεν έφυγαν από δίπλα μου όταν αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου», αναφέρει.

«Αυτό που μου συνέβη δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι ακόμη και τη μυρωδιά του σπιτιού αυτού του ανθρώπου, το πρόσωπό του. Έμαθα μετά ότι υπάρχουν και πολλά άλλα κορίτσια που μόνα τους βγήκαν κι αυτά και μίλησαν για το τί τους έκανε. Θέλω να πω σε όλους ότι από αυτή την ιστορία βγήκα πιο δυνατή και έμαθα να προστατεύομαι» επισημαίνει ακόμη.

«Παρόλο που υπάρχει ακόμη μέσα μου ένα τραύμα, η επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη που δέχτηκα αρχικά με βοήθησε να το αντιμετωπίσω και έπειτα να μην αισθάνομαι ενοχή και να μην κατηγορώ τον εαυτό μου για αυτό που μου συνέβη. Έτσι, τα όσα εκείνος μου έκανε κατάφερα και δεν με εμπόδισαν να προχωρήσω τη ζωή μου. Επειδή είχα κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου δεν εγκλωβίστηκα παγιδευμένη στο παρελθόν» λέει ακόμη η 16χρονη.

Στις καταγγελίες σημειώνεται πως ο ντράμερ έβρισκε την ευκαιρία να έρχεται κοντά σε ανήλικα κορίτσια κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, στην παραλία ενώ τις καλούσε στον χώρο του με προφάσεις, παραδείγματος χάρη για να παίξουν ηλεκτρονικό παιχνίδι. Οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν απορριπτική διάταξη σε ό,τι αφορά καταγγελίες τριών γυναικών επειδή είχε γίνει παραγραφή για τις πράξεις που καταγγέλλονται τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005 αλλά τώρα η δικογραφία μεταφέρθηκε στον ανακριτή και θα κληθεί ο ντράμερ να απολογηθεί.