Συνέχεια δόθηκε σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πλευρό του ηθοποιού, βρέθηκε ο γιος του, Δημήτρης.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδη, φάνηκε να ενοχλείται από την έντονη παρουσία δημοσιογράφων, καμεραμάν και φωτογράφων και περνώντας με γρήγορο βήμα ανάμεσά τους για να μπει στο δικαστήριο είπε «σοβαρευτείτε ρε» και ακολούθως μπήκε αμέσως στο κτίριο. Το στιγμιότυπο μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Katerina».

Κεκλεισμένων των θυρών εξετάζεται πάντως, η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο για βιασμό της κατ΄ εξακολούθηση. Εν τω μεταξύ, βάσει πληροφοριών, η υπεράσπισή του υπέβαλε αίτημα αναπαράστασης της καταγγελλόμενης από τη μάρτυρα πράξης βιασμού και αυτό διότι, σύμφωνα με την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η μάρτυρας έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι προτάθηκε στο ακροατήριο η αναπαράσταση να γίνει με συνεργάτη της υπεράσπισης, γυναίκα δικηγόρο. Πλην όμως η καταγγέλλουσα φέρεται να διαφωνεί με αυτό το αίτημα. Το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.