Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν οι τηλεφωνικές κλήσεις, που έκανε συγκεκριμένες ημέρες η κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να δέσουν το κατηγορητήριο, αναζητούν τυχόν ύποπτες επικοινωνίες της, με άτομα που είχαν την δυνατότητα να της δώσουν χέρι με χέρι την θανατηφόρο ουσία, καθώς εκτιμούν, ότι δύσκολα θα μπορούσε να την προμηθευτεί από το διαδίκτυο. Η έρευνά τους έχει επεκταθεί σε πιάτσες ναρκωτικών, αναζητώντας την διαδρομή της κεταμίνης, η οποία αποδείχθηκε φονική για την 8χρονη Τζωρτζίνα.

Αστυνομικές και δικαστικές αρχές επιδιώκουν να έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία για την πλήρη εξιχνίαση των θανάτων και των τριών παιδιών. Έτσι, αναμένουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα δύο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας, ενώ μετά από εντολή της αρμόδιας ανακρίτριας, η έρευνά τους συνεπικουρείται και από την ειδικό επιστήμονα, καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιωπούλου.

Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Εβδομάδα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, που σχετίζονται με την υπόθεση. Παράλληλα, οι αστυνομικοί μελετούν διεξοδικά αντίστοιχες περιπτώσεις του εξωτερικού, επιχειρώντας να αντλήσουν γνώσεις από αυτές και να ακολουθήσουν εκείνες τις διαδρομές στην έρευνα, που θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.