Ένα «μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες» έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής, μετά τα αρνητικά σχόλια γύρω από το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ο κωμικός ηθοποιός απάντησε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον ΑΝΤ1 να μην ανανεώνει τη συνεργασία του για το «Super Mammy» και την επόμενη σεζόν.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Mάρκος Σεφερλής δήλωσε πως θα παραμείνει στην τηλεόραση και θα κάνει τον κόσμο να γελάει.

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε όλους εκείνους, που τον στηρίζουν τόσα χρόνια.

«Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε κλείνοντας ο κωμικός ηθοποιός.