Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών κοριτσιών βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την Ρούλα Πισπιρίγκου να φαίνεται ότι έχει φροντίσει να σβήσει τα ψηφιακά της ίχνη προκειμένου να βάλει στο κάδρο των ερευνών τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησε χθες στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μετά από έλεγχο των Αρχών σε laptop και κινητά της 33χρονης κατηγορούμενης διαπιστώθηκε πως η ίδια είχε φροντίσει να σβήσει τα ηλεκτρονικά «ίχνη» της και τις ύποπτες αναζητήσεις της.

Στο «μικροσκόπιο» τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα
Πλέον, άπαντες αναζητούν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής, αφού η αποκάλυψή του ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη
H γυναίκα που ακούγεται να μιλά με αλλοιωμένη φωνή είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου. Προσποιείται τη μητέρα συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και προσπαθεί να παραπλανήσει τη δημοσιογραφική έρευνα.

Όπως αποκάλυψε o δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η φωνή έχει αναγνωριστεί από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη. Κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ..

Ομολογεί τη δολοφονία των παιδιών της στα ανώνυμα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε
Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, δεν παραδέχεται αλλά ούτε αρνείται ότι έχουν γίνει αυτές οι κλήσεις. Θα το ξεκαθαρίσει λέει, όταν έρθει η ώρα.

Οι πρώτες κλήσεις σε δημοσιογράφο της εκπομπής ΤLive, έγιναν στις 15 Μαρτίου, δύο εβδομάδες πριν από την σύλληψή της.

Από το κινητό της Πισπιρίγκου τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έβαζαν στο «κάδρο» τον Δασκαλάκη
Στις 25 Μαρτίου, πέντε ημέρες πριν τη σύλληψή της, από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου πραγματοποιούνται άλλες δύο κλήσεις. Παραλήπτης και αυτή τη φορά η δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτή τη φορά μπλέκει στην υπόθεση των 3 θανάτων μέχρι και την σύντροφο του Μάνου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη προσπαθεί να θολώσει τα νερά, το κινητό της όμως την προδίδει.

Σύμφωνα τις εξερχόμενες κλήσεις του κινητού της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος e-reportaz, στις 25η Μαρτίου η κατηγορούμενη κάλεσε άλλες δύο φορές με αλλοιωμένη φωνή τη δημοσιογράφο, μία φορά στις 11:01 για 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και μισή ώρα αργότερα (11:33) για 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Η ώρα της αλήθειας για τη Μαλένα & την Ίριδα
Στο μεταξύ οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές περιμένουν τις επόμενες ημέρες τα νέα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, Μαλένας και Ίριδας.

Δε δίνει τους κωδικούς του email της στις Αρχές η Ρούλα Πισπιρίγκου
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς του mail της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα επισκεφθεί την 33χρονη το Μεγάλο Σάββατο.