Ο τεχνικός υπολογιστών που βοήθησε την Ρούλα Πισπιρίγκου, να σβήνει ηλεκτρονικά ίχνη από τον υπολογιστή της φέρεται να είναι ξάδελφος της.

Την απακάλυψη έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό», τονίζοντας ότι πρόκειται για 55χρονο ο οποίος έκλεισε το μαγαζί που είχε και εργάζεται στο σπίτι του ή πηγαίνοντας σε σπίτια πελατών του.

Σε συνομιλία με την δημοσιογράφο της εκπομπής είπε πως «πράγματι τα τελευταία χρόνια όταν τον καλούσε έκανε την δουλειά του, έσβηνε τα αρχεία». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει την Τρίτη στην Πάτρα ή στην Ασφάλεια Αθηνών.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,ο 55χρονος θυμάται ότι έσβηνε αναζητήσεις για φάρμακα, αλλά αυτό το δικαιολογούσε διότι ήξερε πως τα παιδιά της οικογένειας είχαν διάφορα ζητήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι όπως τόνισε με νόημα η δημοσιογράφος, δεν γνωρίζουμε εάν το όνομα του προέκυψε από την έρευνα ή αν ο ίδιος αυτοβούλως εμφανίστηκε στις Αρχές.

Τι υποστηρίζει ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου
Πάντως, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή, αρνήθηκε ότι έχει δώσει εντολή σε οποιονδήποτε να σβήσει αρχεία από υπολογιστή της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Όθων Παπαδόπουλος είπε πως δεν υπάρχει τεχνικός υπολογιστών στον οποίο να έχει αποταθεί οποτεδήποτε η πελάτισσα του για να της σβήσει αρχεία από τον υπολογιστή της, όπως αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης από την Πέμπτη.

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόσωπο. Η πελάτισσα μου ποτέ δεν είχε δώσει εντολή σε κανέναν να σβήσει κάποια αρχεία», είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου και προσέθεσε πως σήμερα θα αναλώσει την ημέρα του για να εξετάσει εάν ευσταθεί η πληροφορία και εάν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο.

Όπως τόνισε έχει εντολή από την Ρούλα Πισπιρίγκου να προβεί σε καταγγελία, «γιατί διακινούνται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».