Μία πολύ σοβαρή καταγγελία αρπαγής ανήλικης ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Κολωνού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, μετά την καταγγελία 17χρονης και τη σύλληψη δύο ανδρών Πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη εμφανίσθηκε έντρομη χθες Σάββατο στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού και κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ότι κρατούνταν παράνομα και με τη βία για 4 ημέρες σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού από δύο άνδρες, οι οποίοι την απήγαγαν από το δρόμο. Όπως κατέθεσε η ανήλικη, κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες και βγαίνοντας έξω στο δρόμο αρχίζοντας να τρέχει.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ», που έκαναν περιπολία στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Πακιστανούς σε δρόμο στον Κολωνό. Στη θέα των αστυνομικών, οι ύποπτοι αντιστάθηκαν. Ο ένας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει. Ο έμπειρος και ψύχραιμος αστυνομικός, ωστόσο, που πάλεψε μαζί του, κατάφερε να του αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε και τον δεύτερο δράστη, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο συνεργός του που δεν απέφυγε τη σύλληψη, οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα, η οποία είναι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Λάρισα. Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά, κακοποιήθηκε και σωματικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η ανήλικη παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει, για να της μιλήσουν περισσότερο και να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.