Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία του από τη Eurovision, αλλά και στο τέλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά».

«Η πρώτη μου επαφή με το ευρύ κοινό ήταν με τη Φανή Πολυμέρη στη Eurovision, τραγουδήσαμε για λογαριασμό της Κύπρου. Πήραμε την 11η θέση. Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει η Σελίν Ντιόν και τραγούδησε μπροστά μας. Τότε, έρχονταν με τις σακούλες τα γράμματα των θαυμαστριών. Απαντούσα σε όλα, έγραφα κι αφιερώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» και διηγήθηκε ιστορίες από τα γυρίσματα. «Θυμάμαι ότι επικρατούσε ένα χάος στα γυρίσματα. Υπηρετούσα τότε στο ναυτικό, με βοηθούσε ο διοικητής μου για τα γυρίσματα, μου έδινε άδειες, γιατί έβλεπε ότι υπάρχει μια καριέρα πίσω. Πήγαινα και κοιμόμουν στους θαλάμους, με τα κρεβάτια που φαίνονται στη σειρά. Περάσαμε πολύ ωραία με τον Κώστα Ευριπιώτη, ήταν από τους πιο αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Τον έχω χαρακτηρίσει “μπαξέ”», δήλωσε.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη: «Έβαλα πολλά δικά μου στοιχεία στη σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος με ρωτούσε πολλές φορές τι να κάνουμε σε κάποια σημεία. Το χριστουγεννιάτικο γύρισμα έχει χαραχτεί στη μνήμη μου. Έκανα έναν τραγουδιστή, φορούσα κοτλέ καμπάνες. Δεν θα ξεχάσω τις βλακείες που έκανα».