Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τον περασμένο Φεβρουάριο φαίνεται πως ήταν τεταμένη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε για την τεταμένη σχέση του ζευγαριού, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε το ζευγάρι σε ένα δικηγορικό γραφείο, λίγο πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν μία συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο. Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στην 33χρονη ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο, πυροδότησε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους καθώς όπως φανέρωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

«Και έγιναν μαλλιά κουβάρια και για πολλή ώρα. Είχε διάρκεια αυτό το επεισόδιο μεταξύ τους το οποίο εκτονώθηκε μετά από αρκετή ώρα… Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση τους», εξήγησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέροντας η σχέση τους είχε προβλήματα από τότε.