Με τη φράση “Η Αυτοδιοίκηση είναι γένους θηλυκού” έστειλε το δικό της μήνυμα, ανακοινώνοντας παράλληλα την πρόθεσή της να είναι υποψήφια Δήμαρχος στον δήμο Μαρκοπούλου, η Ελένη Μπούρα-Σταύρου,σε στενούς φίλους και συνεργάτες,μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα.

Η υποψήφια Δήμαρχος, γνωστή στους συμπολίτες της, για την ανιδιοτέλεια της,  τις επιχειρηματικές ικανότητες της, την διάθεση για προσφορά και για την αγάπη της  στον τόπο που ζει τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, θα δώσει τη μάχη για την αναβάθμιση του τόπου και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών του.
Η ενωτική αντίληψη, η διάθεση συνεργασίας και η πολυσυλλεκτικότητα , είναι τα απαραίτητα στοιχεία  του προγράμματος και της προοπτικής, που έχει ανάγκη ο δήμος Μαρκοπούλου.

Καινοτόμες προτάσεις. θα παρουσιαστούν σε λίγες ημέρες στους πολίτες,  στην επίσημη παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του νέου Δημοτικού Συνδυασμού,
με Επικεφαλής την Ελένη Μπούρα- Σταύρου.

Οι παρευρισκόμενοι, στενοί φίλοι και συνεργάτες, καλωσόρισαν θερμά τη νέα υποψηφιότητα  και ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα, για ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο δήμο Μαρκοπούλου.