Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης  Γιάννης Βαρδής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη δικαστική κόντρα που είχε για το τραγούδι που ερμήνευσε η Πάολα με τίτλο «Περαστική» και έμοιαζε με εκείνο που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Νίκο Βέρτη.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βαρδής είχε καταθέσει αγωγή, κατά την οποία ζητούσε από τον Τόνι Μαυρίδη και τον Χριστόδουλο Σιγανό 10.000 ευρώ, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν το τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή «Δεν τελειώσαμε».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο Γιάννης Βαρδής: «Το ρεφρέν έμοιαζε πάρα πολύ. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μιλήσαμε με μουσικολόγο, έβαλε κάτω τα μέτρα κι είπε ότι είναι το ίδιο ακριβώς. Τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν ή να το κατεβάσουν. Το κατέβασαν για μία εβδομάδα, υποτίθεται ότι έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν το ίδιο ακριβώς. Τότε, προχώρησα».

«Το δικαστήριο έγινε, δεν βγήκε απόφαση. Έγινε ένα λάθος στον τίτλο του τραγουδιού στη δικογραφία και είπε ο δικαστής ότι έτσι, δεν μπορούσε να κάνει την εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν έκανα έφεση, ξεκίνησα τη διαδικασία πάλι από την αρχή», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο καλλιτέχνης.