Τέλος στη ζωή τους επιχείρησαν να βάλουν, δύο νέες γυναίκες  στην Κρήτη, την Τετάρτη, αλλά και στις δύο περιπτώσεις τα οικεία τους πρόσωπα επενέβησαν και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το πρώτο περιστατικό, συνέβη στη Χαλέπα Χανίων. Τα οικεία πρόσωπα της κοπέλας, που πήρε χάπια, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες την μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν προσπάθειες ανάταξης του κοριτσιού οι οποίες είχαν πλήρη επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η δεύτερη φορά που η 20χρονη επιχειρεί να θέσει τέλος στη ζωή της και για το λόγο αυτό αναμένεται να εξεταστεί από ειδικούς. Τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή στην απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Παράλληλα, ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε νωρίτερα την Τετάρτη, όταν μία κοπέλα, επίσης 20 ετών, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της στην Κάνδανο των Χανίων.

Σύμφωνα με το cretapost, η κοπέλα νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων αφού τα οικεία της πρόσωπα πρόλαβαν τα χειρότερα.