Μία νέα εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα από τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύση Παναγιωτάκη.

Και το όνομα αυτής… «Action 24 Press» και κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Σάββατο.

Την κορυφή της διευθυντικής πυραμίδας αποτελούν οι Γιάννης Πολίτης (σύμβουλος Ενημέρωσης του ειδησεογραφικού οργανισμού), Γιώργος Κουβαράς και ο Χρήστος Μπάρλας (σύμβουλοι έκδοσης) και Γιώργος Ντουδεσκέας (διευθυντής σύνταξης), ο οποίος θα έχει και την εποπτεία της ηλεκτρονικής έκδοσης του εντύπου που θα αποτελεί «κόμβο» εντύπου και καναλιού.

Ο κορμός της εφημερίδας διαμορφώθηκε από το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού και πρόκειται να ενισχυθεί από επιλεγμένα πρόσωπα για ερευνητική δημοσιογραφία και αρθρογραφία.

Το στίγμα της θα δίνει αφενός το σχήμα της- μεταξύ εφημερίδας και περιοδικού- αλλά και η ποιότητα του χαρτιού (ιλουστρασιόν) που θα τυπώνεται. Η εβδομαδιαία έντυπη διάσταση του Action24 θα  έχει πλούσια ύλη, η οποία δεν θα «κυνηγά» την ειδησεογραφία, όμως θα την παρακολουθεί και θα δίνει έμφαση στην  «επόμενη μέρα» των γεγονότων.

Όπως είχε αναφέρει ο Διονύσης Παναγιωτάκης: «Η εφημερίδα θα αποτελεί τη μετεξέλιξη του Action σε έντυπη μορφή, αφού θα στηρίζεται στη δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού. Σε σχέση με την «γραμμή» επίσης η ίδια. Λίγο ΚΙΝΑΛ, περισσότερη ΝΔ, λίγο Βενιζέλο και λίγο θάλασσα. Επικρατέστερη μέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας είναι το Σάββατο».

Πηγή: iefimerida.gr