H Ιωάννα Παλιοσπύρου βρήκε τη δύναμη και αποκάλυψε το πρόσωπό της και έχει γίνει το σύμβολο της ελπίδας αλλά και της γενναιότητας όλων.

Η νεαρή γυναίκα πριν από δύο χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπη με τον πιο μαύρο εφιάλτη, αφού δέχτηκε επίθαση με βιτριόλι την ώρα που έφτανε στην δουλεια της.

Η επίθεση με βιτριόλι σόκαρε όλη την Ελλάδα. Λίγο αργότερα ολόκληρη η Ελλάδα στεκόταν στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αρχικά και στη συνέχεια μια μαραθώνια μάχη για να μπορέσει η ζωή της να γίνει βιώσιμη και η ίδια λειτουργική στην καθημερινότητά της.

Και η Ιωάννα τα κατάφερε. Και επέζησε και κατάφερε να ανοίξει το νέο κεφάλαιο της ζωής της. Εμφανίστηκε με σθένος και γενναιότητα στο δικαστήριο καθηλώνοντας τους πάντες. Αντιμετώπισε επίσης γενναία τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, την παραμόρφωσε πετώντας της βιτριόλι επειδή… πίστεψε ότι κάτι έτρεχε μεταξύ της Ιωάννας και ενός άνδρα που την ενδιέφερε. Η Εφη Κακαράντζουλα δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από την Ιώαννα Παλιοσπύρου για αυτό τη φρικτή επίθεση. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου όμως προχώρησε και προχωρά και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη της και η καλύτερη απάντηση στην γυναίκα που ήθελε να τη βυθίσει στο σκοτάδι.

Ο Γολγοθάς της Ιωάννας Παλιοσπύρου και η νέα της ζωή
Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχοντας περάσει σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωή της μίλησε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη Πρωταγωνιστές, στον Alpha, για τη νέα της ζωή, άφησε την κάμερα να καταγράψει κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Και αποκάλυψε για πρώτη φορά και το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα. Το Twitter υποκλήθηκε στη μαχήτρια Ιωάννα, στη γενναιότητα αυτής της νεαρής γυναίκας που βρέθηκε ξαφνικά σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους και κλήθηκε να ανέβει -και θα συνεχίσει να ανεβαίνει- έναν Γολγοθά.

Η ίδια έκτοτε μοιράζεται φωτογραφίες της και χθες το απόγευμα μοιράστηκε μια ακόμη, τραβγημένη από την Ολυμπία Κρασαγάκη που τη δείχνει στο μακιγιάζ.

“Βραδινές σκέψεις. ‘Το make up είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα’. Αληθινή ιστορία”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της 35χρονης.