Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ρώσοι προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά την μυστηριώδη άνδρα στην διάρκεια της παρέλασης για την ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας την περασμένη Δευτέρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον Πούτιν να συζητά με έναν άγνωστο άνδρα, που όπως κάποιοι εικάζουν θα διαδεχθεί κάποια μέρα στην εξουσία τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, για την υγεία του οποίου έχουν προκύψει ερωτηματικά το τελευταίο διάστημα με σενάρια ότι πάσχει από καρκίνο και Πάρκινσον.

To βίντεο, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Ουκρανός οδηγός αγώνων ταχύτητας Ιγκόρ Σούσκο, υποστηρίζοντας ότι ο μυστηριώδης άνδρας με τον οποίο συνομιλούσε ο Πούτιν, λέγεται Ντμίτρι Κοβάλεφ. «Ο νεαρός άνδρας με τον οποίο ο Πούτιν είχε μακρά και εγκάρδια συνομιλία στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο επικεφαλής του τμήματος προεδρικής διοίκησης», έγραψε.


Την ταυτότητα του συνομιλητή του Πούτιν επιβεβαίωσε και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα “Baza” στο Telegram προσθέτοντας ότι κάποια δίκτυα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι ο Κοβάλεφ είναι ο μελλοντικός διάδοχος του Ρώσου προέδρου. Όπως ανέφερε ο Κοβάλεφ είναι 36 ετών και «υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το χόκεϊ στον λογαριασμό του. Δεν αποκλείεται να γνώρισε τον Πούτιν μέσω της κοινής αγάπης τους για το συγκεκριμένο άθλημα».