Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορίζονται ως επικεφαλής των Γραμματειών του κόμματος, με αρμοδιότητα την οργανωτική και λειτουργική ανάπτυξη, κατεύθυνση και συντονισμό των τομέων δράσης τους, οι κάτωθι:

– Γραμματεία Οργανωτικού: Στέλιος Κονταδάκης

– Διευθυντής Επιστημονικού Συμβουλίου Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής: Πάνος Σταθόπουλος

– Γραμματεία Αγροτικών Φορέων: Ανδρέας Καρασαρίνης

– Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία: Κώστας Λολίτσας

– Γραμματεία Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων: Διονύσης Χατζηδάκης

– Οργανωτικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων: Μένιος Κορομηλάς

– Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης: Τάσος Χατζηβασιλείου

– Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ): Νίκος Παγώνης

– Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς: Νίκος Θεοδωρόπουλος

– Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων: Σίμος Ψωμιάδης

– Γραμματεία Εργαζόμενων στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα: Θεόδωρος Κόλλιας

– Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων: Μαρία Νάτσιου

– Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων: Χρυσαυγή Ατσιδάκου

– Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων: Άκης Μπάφας

– Γραμματεία Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού: Πίστη Κρυσταλλίδου

– Γραμματεία Προγράμματος: Χάρης Θεοχάρης

– Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας: Βασίλης Φεύγας

– Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Κώστας Μαμουλής

– Γραμματεία τ. Βουλευτών-Ευρωβουλευτών-Πολιτευτών: Θεόδωρος Σκρέκας

Ως Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών ορίζεται ο Νίκος Λυσιγάκης.

​Σύμφωνα με το άρθρο 26 §1.2 του Καταστατικού, των Γραμματειών του Κόμματος προΐσταται και συντονίζει το έργο των επικεφαλής τους ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης.

​Επιπλέον, ως Συντονιστής του Διαγραμματειακού οργάνου ορίζεται ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Τέλος, με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

Βιογραφικά Νέων Μελών του Διαγραμματειακού και Προέδρου Διοικούσας Ν. Θεσσαλονίκης

Γραμματέας Αγροτικών Φορέων – Ανδρέας Καρασαρίνης: Ο Ανδρέας Καρασαρίνης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπου παρακολούθησε και το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα  «Ευρωπαϊκοί Θεσμοί-Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση». Είναι κάτοχος Executive MBA του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εργασιακά απασχολείται στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Από το 2016 έως το 2019 διατέλεσε Γραμματέας της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ, ενώ μέχρι το 2022 ήταν μέλος της Π.Ε της ΝΔ.

Οργανωτικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων – Μένιος Κορομηλάς: Ο Μένιος Κορομηλάς γεννήθηκε το 1994 και κατάγεται από την Αθήνα.

Είναι διπλωματούχος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Διευθύνων Σύμβουλος τεχνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο και παρέχει υπηρεσίες μελετών, σχεδιασμού, κατασκευής και διαχείρισης κτιριακών υποδομών σε όλη την Ελλάδα.

Έχει διατελέσει Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων. Στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εξελέγη στη 2η θέση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και το 2019 ορίστηκε Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων – Χρυσαυγή Ατσιδάκου: Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου είναι  Συμβολαιογραφος Αθηνών  και διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσυνης.

Είναι απόφοιτος της  Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο των  Ηλεκτρονικών ΜΜΕ του Πανεπιστημίου  Paul Cézanne Aix/Marseille III Γαλλίας.

Παράλληλα με τη δικηγορική της πορεία και μέχρι την επιτυχία της στο διαγωνισμό των συμβολαιογράφων εργάστηκε ως δημοσιογραφος σε  τηλεόραση και  ραδιόφωνο (ΕΡΤ , Antenna ,  Alpha και Star)

Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ και Τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ.

Είναι Ιδρυτικό μέλος του ICC Women Hellas.

Είναι σύζυγος του διεθνή τερματοφύλακα Αλεξάνδρου Τζόρβα και μητέρα της Ίριδας και του Μαξίμου.

Γραμματέας Προγράμματος – Χάρης Θεοχάρης: Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ.

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης, είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών. Διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού από το 2019 έως το 2021. Ο κ. Θεοχάρης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιανουάριο 2015 και έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων (2011-2012) και δημοσίων εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών (2013-2014) όπου αναδιοργάνωσε την γραμματεία, βοηθώντας στην αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού και τη δημιουργία δημοσιονομικού πλεονάσματος. Επίσης, έθεσε σε εκκίνηση την πλατφόρμα www.publicrevenue.gr με στόχο την αύξηση της διαφάνειας στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο κ. Θεοχάρης κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων ενώ εργάσθηκε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up). Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου.

Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Κώστας Μαμουλής: Ο Κώστας Μαμουλής γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός και ως Σύμβουλος Επικοινωνίας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016, μετά το Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και έως το 2019 διετέλεσε Υπεύθυνος Πολιτικού – Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ.

Από τον Οκτώβριο του 2019 μετά την εκλογή του στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής, ορίστηκε Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών – Νίκος Λυσιγάκης: Ο Νίκος Λυσιγάκης γεννήθηκε το 1985 στη Χαλκίδα. Είναι Διεθνολόγος, με 12ετή εμπειρία ως σύμβουλος Πολιτικής και Επικοινωνίας. Σήμερα εργάζεται στο χώρο της τεχνολογίας, με έμφαση στις πολιτικές για τις σύγχρονες πόλεις και τη βιώσιμη κινητικότητα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Υπουργεία, πολιτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας σημαντικές καμπάνιες και πολιτικές πρωτοβουλίες. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παν.Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Στρατηγική και Επικοινωνία (Brussels School of International Studies, University of Kent) και στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη (Jean Monnet) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις διδακτορικές του σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει λάβει υποτροφίες για συμμετοχή σε επιστημονικά προγράμματα πολιτικών δεξαμενών σκέψης στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης – Ζήσης Ιωακείμοβιτς:

Γεννήθηκε το 1965 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και από το 1995 εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος του ΔΙ.ΠΑ.Ε έχοντας διατελέσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης.

Έχοντας ενεργή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα ήταν Αντιπρόεδρος ΤΕ ΝΔ ΒΟΤΣΗ και μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης από το 1994 ως το 2004, Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης (2004-2010), μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης ως Συντονιστής των Τομέων: Τοπικής Αυτοδιοίκησης , Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης από το 2010 έως το 2016 και Διευθυντής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 2016-2018.

Είναι παντρεμένος με τη γυναικολόγο Τατιάνα Χαραλαμπίδου και πατέρας τεσσάρων παιδιών.