Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να στείλει εξώδικο στη Ρούλα Πισπιρίγκου με το οποίο θα απαντά στα τρία ερωτήματα που τίθενται στο αντίστοιχο που του έστειλε η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης τους Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή «Live News», το απαντητικό εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου θα της κοινοποιηθεί τη Δευτέρα. Ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, θα απαντήσει και στα τρία σημεία, που είχε θέσει στο εξώδικό της η 33χρονη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλάκης θα δηλώνει, ότι δεν επιθυμεί τίποτα από την κοινή οικοσκευή, παρά μόνο έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα, ενώ σε ό,τι αφορά το κινητό που βρίσκεται στην κατοχή του, δηλώνει πως είναι πράγματι δώρο της 33χρονης, με τον λογαριασμό της συσκευής να βρίσκεται στο όνομά της. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει σε διακοπή και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις μόνος του.

Αναφορικά με τα μνήματα των τριών παιδιών, ο 30χρονος απαντά, πως δεν υπήρχε λόγος επισήμανσης περί αυτών στο εξώδικο, καθώς έχει διευθετήσει κάθε οικονομικό ζήτημα σχετικά με αυτά.