Πολλά τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας, εφόσον οι πλανητικές μετακινήσεις είναι αρκετές και σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα, κυρίως στα ζώδια της φωτιάς, των πρώτων ημερών. Ο Άρης περνά στην ζωδιακή του θέση, δηλαδή στο ζώδιο του Κριού, ενεργοποιεί και θέτει σε δράση τις καταστάσεις, ενώ πλέον οι επιθυμίες μας, γίνονται πιο ξεκάθαρες από πριν. Στο τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη περνά στο φυσικό της περιβάλλον, στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα υπάρξουν έως τις 23 Ιουνίου, πολλές εκπλήξεις σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε σχέσεις, με κεντρική ανατρεπτική ημερομηνία, 12/6.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να περνά στο δικό σας ζώδιο, αλλά και με την σύνοδο που θα σχηματίσει με τον πλανήτη Δία, θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά και εγωισμό, που μάλλον θα πρέπει να ελέγχετε περισσότερο, για να μην απομακρύνετε πρόσωπα που πραγματικά σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία έκλειψη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας έκανε περισσότερο ενεργούς, σε αποφάσεις και διευκρινήσεις, σε προσωπικό επίπεδο, που είναι αλήθεια τις είχατε ανάγκη. Ο Ερμής ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, θα ενεργοποιήσει κάποια θέματα που είχαν καθυστερήσει, ενώ αρκετά ερωτικό, θα είναι το Σαββατοκύριακο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας εγκαταλείπει αυτή την εβδομάδα ο ανάδρομος Ερμής, μία θέση κουραστική για σας και περνά στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Αυτή η νέα θέση του, έως τις 13/6, είναι ένδειξη ότι πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα, που πιθανόν θα γίνουν με παρασκηνιακό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μετακίνηση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, αποτελεί ένδειξη μιας περιόδου, όπου οι φιλικές σας σχέσεις, θα έχουν την τιμητική τους. Από την άλλη, εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, ή ένα καινούριο επαγγελματικό διάβημα.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες θα έχετε μία πιο αισιόδοξη διάθεση, εφόσον Δίας, Άρης και Αφροδίτη, από το συμβατό με το δικό σας ζώδιο, του Κριού, θα σας στέλνουν την καλή τους ενέργεια. Είναι μία πολύ καλή συγκυρία, όπου αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να επωφεληθείτε δεόντως από τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει και πάλι στον Ταύρο, όπου θα δει θετικά το δικό σας ζώδιο. Από την άλλη, θα βάλετε μία ώθηση σε οικονομικές υποθέσεις, όπου θα ανταμειφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες σας, που είχατε  κάνει κατά το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά και σε κάθε γόνιμη επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Η πολυαστρία στον τομέα των σχέσεων σας, σας κάνει δημοφιλείς και αναπτύσσονται πολύ καλές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή. Με μία πιο αναλυτική ματιά, σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να κάνετε σωστές επιλογές στους συνοδοιπόρους σας, αλλά με την προϋπόθεση να έχετε απαλλαγεί από κάθε παλιά και βλαβερή συμπεριφορά σας, προς τα δικά σας κυρίως πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, εκείνο που θα σας επηρεάσει περισσότερο αυτή την εβδομάδα, είναι ο ανάδρομος Ερμής, που θα περάσει στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας. Οι σχέσεις σας θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, όταν για κάποιους λόγους δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις και η απομάκρυνση φαίνονταν σαν μοναδική λύση. Γενικότερα θα υπάρξουν συζητήσεις, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο καλά και έτοιμοι για κάθε σοβαρή συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, θα υπάρξει ένα πολύ ελπιδοφόρο άνοιγμα σε θέματα σχέσεων, αυτοέκφρασης, δημιουργικότητας, παιδιών, φλερτ και διασκέδασης. Είναι η χρονική στιγμή που θα έχετε ένα όμορφο διάλειμμα στην ζωή σας, κάτι που θα σας δώσει αισιοδοξία και καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, είναι μία δύσκολη θέση για σας, όπου θα δημιουργήσει εντάσεις και υπερβολές μεταξύ των μελών της οικογένειας σας. Οι αντοχές σας έχουν λιγοστέψει και τώρα θα έχετε μία ακόμη αιτία, για να νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε, τους κουραστικούς χαρακτήρες που σας πλαισιώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και είστε από τους ταλαιπωρημένους του ζωδιακού, θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα κάποιες ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Βρίσκεστε σε μία πάρα πολύ καλή στιγμή να επικοινωνήσετε και να κάνετε ένα ταξιδάκι που θα σας δώσει μία ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μετακίνηση του Άρη, από το δικό σας ζώδιο, στο ζώδιο του Κριού, θα σας αναγκάσει να αναλογιστείτε και να προβληματιστείτε έντονα για τις ανάγκες σας, αλλά και με ποιόν τρόπο, θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με πρόσωπα από το παρελθόν, ή να ταξιδέψετε για κάποιες πρακτικές υποθέσεις σας.