Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τις εργαστηριακές αναλύσεις στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας που βρέθηκε σε ξεχασμένο φιαλίδιο μέσα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας. Από την μεριά της, η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης έχει εξαπολύσει επίθεση στους γιατρούς και αναμένεται να ζητήσει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αίμα του παιδιού της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο, ενώ δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αναφέρουν ότι το φιαλίδιο εντοπίστηκε τυχαία όταν ένα γιατρός πήγε να καθαρίσει το ειδικό ψυγείο της παιδιατρικής.

Εντός της εβδομάδας καταθέτουν οι ιατροδικαστές Τσιόλα και Τσάκωνα, με την υπόθεση να βαίνει στο φινάλε της.

Διαψεύδει ο Γιάνναρος

Εξάλλου, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρος Γιάνναρος, ξεκαθάρισε στην εκπομπή στο «Live News» πως είχε μιλήσει στο παρελθόν με τον Μάνο Δασκαλάκη για να τον συλλυπηθεί, αλλά  ουδέποτε προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Αλέξης Κούγιας να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

«Όλοι ξέρουν ότι αυτό είναι μια γελοιότητα γιατί καταρχάς δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώσω κανέναν Κούγια και πλέον για ένα άτομο το οποίο έχω χαρακτηρίσει ο ίδιος ως την πρώτη ύποπτη, την κ. Πισπιρίγκου».

Ο κ. Γιάνναρος τονίζει πως με αφορμή τον θόρυβο και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν στοχοποιήθηκε από ορισμένους στο διαδίκτυο, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ιδέα.

«Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ήταν αυτό και τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αλητείες για έναν άνθρωπο που έχει πει μόνο την αλήθεια».

Το όλο θέμα είχε πυροδοτήσει η δήλωση του Αλέξη Κούγια, για διοικητή νοσοκομείου που είχε βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, επειδή όπως είχε αναφέρει ο ποινικολόγος πίστευε στην αθωότητα της 33χρονης.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια της 33χρονης ξεκαθαρίζει πως ο δικηγόρος που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την κατηγορούμενη, είναι ο Όθων Παπαδόπουλος.