Ο Κώστας Κωστόπουλος, κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου, της γυναίκας που τον κατηγόρησε για βιασμό.

Ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε πως κινήθηκε νομικά εναντίον της ηθοποιού.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, όσα ισχυρίστηκε η ηθοποιός είναι συκοφαντίες κι έχουν σκοπό να τον βλάψουν.

Ειδικότερα, στη δημοσίευσή του αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

Η ανάρτησή του:

283849329_1112000806325924_3310824474963721166_n