Αυτή η εβδομάδα έχει ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός, αυτό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Θα σφραγίσει με θετικό τρόπο το τέλος του Μάη και θα φέρει στα ζώδια του Αέρα, ελπιδοφόρα νέα ξεκινήματα. Την Δευτέρα λοιπόν, ανοίγει ένα αισιόδοξο αστρολογικό γεγονός, με το Νέο Φεγγάρι, όπου συνδυαστικά με τον Άρης και τον Δία σε σύνοδο, στο ζώδιο του Κριού, υπόσχονται την φλόγα μιας τυχερής ανανέωσης, αλλά και μία δυναμική, που αφορά νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος αλλάζει σε πολλά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Έτσι στο τέλος αυτού του μήνα, θα βρεθείτε μπροστά σε πολύ αισιόδοξες καταστάσεις και σίγουρα θα πάρετε μία γεύση από επιτυχία και νέα ξεκινήματα. Για σας ιδίως του πρώτου δεκαημέρου, η αλλαγή των καταστάσεων, θα είναι έντονες και καθοριστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη, στο ζώδιο των Διδύμων, θα ευνοήσει την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και την γενικότερη σταθεροποίηση των αναγκών σας. Είναι καιρός να βάλετε την τύχη στην ζωή σας, ενώ θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαίσθηση σας, όπου αυτή την περίοδο είναι αλάνθαστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του Μάη, θα σας δώσει όλα εκείνα τα όπλα που θα χρειαστείτε, για να κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Βέβαια τώρα θα γίνουν τα ξεκινήματα που απαιτούν την εσωτερική σας ώθηση, ενώ μετά τις 4/6, θα υλοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μπει στην διαδικασία να κάνετε σχέδια, που για κάποιους λόγους τα κρατάτε κρυφά. Είναι μία καλή κίνηση για σας, ώστε να μην αφήσετε στην κοινή θέα τα όνειρά σας, όταν μάλιστα έχετε γύρω σας πρόσωπα που με την τοξικότητα τους, δεν επιθυμούν να σας βλέπουν ευτυχισμένους.

ΛΕΩΝ

Για σας αυτή η Νέα Σελήνη στις 30/5, θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις. Τα συναισθήματα σας θα γίνουν πιο έντονα και η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, θα αναδείξει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά επίσης, θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες. Από τώρα, μέχρι και για ένα μήνα, θα βρεθείτε πιο κοντά στην αναγνώριση των στόχων σας, που αφορούν την κοινωνική και επαγγελματική σας αναγνώριση.

ΖΥΓΟΣ

Φιλόδοξη αυτή η Νέα Σελήνη για σας, εφόσον πραγματοποιείται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αυτό των Διδύμων. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να σχεδιάσετε για το μέλλον σας, αλλά και για την πνευματική σας ανύψωση. Η επέκταση των φιλόδοξων σκέψεων σας, είναι πολύ κοντά και αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά και επιχειρηματικά πλάνα αναπτύσσονται με αυτή την Νέα Σελήνη, όπου οι οικονομικές σας δραστηριότητες γίνονται περισσότερο ουσιαστικές και επιτακτικές. Η ολοκλήρωση αυτών των οικονομικών σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν, έως το τέλος του Ιουνίου 2022.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, έχει να κάνει με τον τομέα των σχέσεων σας. Θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες για συνεργασίες και επιτυχημένες γνωριμίες, που θα σας φέρουν κάτι σημαντικό και επεκτατικό μαζί, ίσως ένα παιδί, ή μία επιχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σχεδιασμός των εργασιακών σας υποθέσεων, θα έχουν πιο ξεκάθαρα σημεία αναφοράς, οπότε και για σας θα είναι πιο εύκολο να βρεθείτε πανέτοιμοι σε μία νέα και πολύ ευνοϊκή επαγγελματική δραστηριότητα. Για όσους από σας υπάρχουν προβλήματα υγείας, κάποια αλλαγή θα σας απαλλάξει από μία παλιά και όχι επιτυχημένη αντιμετώπιση, αυτού του προβλήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αισιόδοξη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας φέρει πολύ εύνοια σε ότι αφορά τα δημιουργήματα σας, τα παιδιά σας, αλλά και κάθε τι, που θεωρείται, απόλαυση της ζωής. Το Καλοκαίρι ξεκινά για σας με αρκετά ευνοϊκές συνθήκες, κυρίως σε προσωπικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, το σπίτι σας και γενικότερα την εστία σας, τώρα ήρθε η στιγμή να τα φροντίσετε, ή να τα βάλετε, στο κάδρο των άμεσων υποθέσεων σας. Οι αγορές ή οι πωλήσεις της ακίνητης περιουσίας σας, θα έχει για σας μεγάλο όφελος, έως το τέλος του Ιουνίου 2022.