Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές στο 22χρονο τράπερ που συνελήθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο τύπου clog.

Ο κατηγορούμενος, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι όταν διαπίστωσε την ύπαρξη του όπλου δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα του video clip που επρόκειτο να γίνει γιατί δεν συμφωνούσε.

Ο κατηγορούμενος συμπλήρωσε ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς πως έχει κάτι παράνομο στην κατοχή του υποστηρίζοντας πως ουδέποτε ανέφερε ότι το έχει για την ασφάλειας του. Πρόκειται για ισχυρισμός που ήρθαν σε αντίθεση με όσα αναφέρει η αστυνομία.

Τους ισχυρισμούς του νεαρού τράπερ επιβεβαίωσε στην κατάθεση του και ο συνεπιβάτης του στο αυτοκίνητο ο οποίος υποστήριξε πως έφερε το όπλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο ίδιος νοίκιασε το όπλο, μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα, χωρίς να το γνωρίζει ο τράπερ ο οποίος το είδε όταν σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.