Ο δημοφιλής τράπερ Trannos χαρακτήρισε «προϊόν πλάκας» την προκλητική ανάρτηση που έκανε στα social media, μετά την αποχώρησή του από το δικαστήριο.

Επιστρέφοντας… σπίτι του, στο αυτοκίνητό του έβγαλε και ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βιντεάκι που λέει: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», γελώντας και προκαλώντας.

«Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει», δήλωσε ο τράπερ
Ωστόσο, λίγο αργότερα, προχώρησε σε νέες δηλώσεις, σχολιάζοντας το εν λόγω βίντεο. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο 22χρονος τράπερ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, δήλωσε πως η ανάρτησή του δεν ήταν παρά… χιούμορ με τους φίλους του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη χθες, όταν, μετά από τυχαίο έλεγχο που έγινε στο Μπουρνάζι, βρέθηκε στο τζιπ του, μάρκας Range Rover, όπλο μάρκας Κλογκ, για το οποίο δεν είχε άδεια.

Αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοκατοχή, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 μηνών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερος.