Η γυναίκα που φωτογράφισε ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αυτοκτονήσει, «σπάει» τη σιωπή της μέσω του δικηγόρου της.

Βάσει πληροφοριών του Mega, o δικηγόρος της γυναίκας αναφέρει ότι η ίδια είχε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα με τον γυμναστή, ενώ σημειώνει ότι δεν υφίσταται η κατηγορία ότι του έχει αποσπάσει 400.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία από μηνύματα ότι είχε δώσει 60.000 ευρώ σε bitcoin και γι’ αυτό τον λόγο ήταν προβληματισμένος. Ακόμη, είπε, ότι ο 50χρονος εκβίαζε τη γυναίκα με πορνογραφικό υλικό και μάλιστα ισχυρίζεται πως είχε στείλει το εν λόγω υλικό και σε άλλα άτομα.

Παράλληλα, πρώην σύντροφος του γυμναστή ανέφερε γι’ αυτόν, ότι ήταν «παιδί μάλαμα» κι ότι ήθελε να βοηθάει τον κόσμο. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 50χρονος δεν άντεξε το γεγονός ότι εξαπατήθηκε.

«Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός που το γράφει, αλλά επειδή στο τέλος οι αναφορές που έκανε για τον Θεό, για τους αθλούμενους και γι’ αυτούς τους ανθρώπους που τον αγαπάνε που ζήτησε συγγνώμη, είναι λόγια του Γιώργου και είμαι σίγουρη ότι τα έγραψε αυτός και τις καταστάσεις που τον έφεραν σε αυτό το σημείο», αναφέρει η γυναίκα.

«Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ήταν ίσως εγώ θεωρώ θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε στο σημείο να του πάρουν όλη την περιουσία», καταλήγει η ίδια.