Η εβδομάδα αυτή, ξεκινά με την ορθή πορεία του Ερμή, αλλά ακόμη θα είναι στάσιμος, έως τις 19 Ιουνίου, οπότε και μετά από αυτή την ημερομηνία, θα βλέπουμε σταδιακά τις καταστάσεις να κυλούν χωρίς καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Η σμίξη αυτών των δύο πλανητών, θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, δύο πολύ βοηθητικές ενέργειες για σας, όπου σας μαθαίνουν να αναζητάτε νέους προορισμούς και δεν είναι πλέον η επιλογή σας, να σταματάτε στα εμπόδια που παρουσιάζονται. Το καλό είναι ότι θα υπάρξουν σταθεροποιητικοί παράγοντες, που σε κάθε νέα σας προσπάθεια, θα βρίσκεται για σας και μία έγκριση από το σύμπαν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού, στο δικό σας ζώδιο, θα είναι αυτή την εβδομάδα η ενέργεια που θα σας δημιουργήσει μία εσωτερική διάσπαση. Ίσως τα συναισθήματα σας πληγωθούν, μπορεί να νιώσετε μία επαναστατική δύναμη να σας κατακλύζει, αλλά υπάρχει επίσης και ο κίνδυνος μιας οικονομικής κίνησης, που άγνωστο, αν είναι για το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε μια μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση, ανάλογα και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, βάζοντας και εσείς οι ίδιοι το χεράκι σας, ώστε να δυναμιτίζετε τις καταστάσεις. Προσοχή σε θέματα οικονομικά, αλλά και σε θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αμφιβάλετε για τους ανθρώπους που έχετε στο πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει μία επαναστατικότητα, όπου θέλετε να δοκιμάσετε τους άλλους με την διαφορετικότητα σας, που ξαφνικά νιώθετε καλά μέσα από αυτή. Είναι η περίοδος που θα τρίξουν εκ θεμελίων οι φιλίες σας, αλλά και θα μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Άρης και Δίας στέλνουν την θετική τους ενέργεια, από το συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Κριού, οπότε και νιώθετε ότι τώρα ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε τα σχέδια σας. Βέβαια η πολυαστρία στον Ταύρο και μάλιστα με την σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού, μάλλον θα υπερβείτε τις αντοχές σας, σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε γεμίσει την καθημερινότητα σας με υποχρεώσεις, όπου κάποιες φορές λυγίζετε από το βάρος των ευθυνών σας. Αφήστε λίγο στην άκρη τα περιττά, γιατί όλο αυτό θα σας βγει σε ψυχοσωματικό και είναι το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, σε μία τόσο σημαντική περίοδο για σας.

ΖΥΓΟΣ
Μία δυσκολονόητη περίοδος ξεκινά για σας, με τους πλανήτες να σας δημιουργούν ανασφάλειες και παράπονα προς τους άλλους. Ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να περιμένετε απογοητεύσεις και περίεργα ξεσπάσματα. Είναι η στιγμή που θα καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πλούσια σε γεγονότα, κάτι που σας δημιουργεί αρκετό άγχος, να προλάβετε υποχρεώσεις και εξελίξεις που έρχονται και προσθέτονται στην καθημερινότητα σας. Μία συναισθηματική ακραία συμπεριφορά, από αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας δημιουργήσει ένα σοκ, που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε σε μία καλή περίοδο, σε προσωπικό επίπεδο, όπου δημιουργούνται όλοι εκείνοι οι παράγοντες, για να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα καρδιάς. Έτσι η μόνη παραφωνία της εβδομάδας μπορεί να είναι μία εργασιακή κρίση, που ευτυχώς θα είναι παροδική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα δύσκολα της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον, όπου κάτι δεν έχει πάει καλά κατά το παρελθόν και τώρα υπάρχουν κάθε είδους ξεσπάσματα. Από την άλλη έχουμε την Αφροδίτη – Ουρανό σε σύνοδο, όπου βλέπει πολύ θετικά το δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία [κεραυνοβόλα] θετική συναισθηματική αλλαγή, αλλά χωρίς διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε γίνει αρκετά δημιουργικοί αυτή την περίοδο, αλλά οι ανατροπές δεν θα λείψουν και θα σας εκπλήξει το γεγονός των συναισθηματικών αλλαγών από τους άλλους. Θα βιώσετε μία φιέστα από αψυχολόγητες καταστάσεις, που σας είναι αδύνατον να αντιμετωπίσετε με την κοινή λογική.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικονομικές εξελίξεις θα υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα, ενώ θα συμβεί μία απρόβλεπτη κατάσταση, που αφορά μία νομική υπόθεση, ή μία σχέση σας, ή κάποια συμφωνία που μπορεί να αθετηθεί. Το περιβάλλον σας δεν είναι διατεθειμένο αυτές τις μέρες να σας στηρίξει, ενώ όλα γύρω σας, έχουν την σφραγίδα των εξελίξεων.