Κατά την πρώτη μέρα του στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωστοποίησε στη Διεύθυνση των φυλακών τα δυο αιτήματα του. Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, το ένα είναι πως επιθυμεί να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, κάτι που όμως βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν μέχρι χθες, του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό τηλέφωνο στο κελί του.

Μέχρι να βγει η απόφαση για την πειθαρχική ποινή, η Διεύθυνση των φυλακών δεν μπορεί να του απαντήσει στο αίτημά του.

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος θέλει να δώσει Πανελλήνιες

Το δεύτερο αίτημα του δολοφόνου της Καρολάιν είναι πως επιθυμεί την επόμενη χρονιά να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις ώστε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κάνει… πρόβα καθώς είχε αναλάβει το ρόλο συνηγόρου και έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Σε ότι αφορά την επίθεση που καταγγέλλεται ότι δέχθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτή έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από οκτώ μήνες και όχι τις φυλακές Μαλενδρίνου όπου κρατείται τώρα και επρόκειτο για απειλές που δέχθηκε όταν γεωργιανός κρατούμενος τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει.