Τα πρώτα στοιχεία από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την γυναικοκτονία της 59χρονης Αναστασίας από τον σύζυγό της στην Προσοτσάνη Δράμας τη Δευτέρα το βράδυ, προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα μ’ αυτό ο 64χρονος-ο οποίος αφού την σκότωσε έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του- κατάφερε δύο θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας.Μια φορά στο ύψος της πλάτης και μια φορά στο θώρακα προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες τόσο στην καρδιά όσο και στους πνεύμονές της.

Ακολούθως ο 64χρονος κατευθύνθηκε στη μπάνιο όπου και έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο με σφαίρα στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης του φονικού που σόκαρε το πανελλήνιο σκότωσε την 59χρονη με κυνηγετική καραμπίνα με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα.

Πώς αποκαλύφθηκε η γυναικοκτονία στη Δράμα
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι βρήκε νεκρό η κόρη τους στις 8:30 το πρωί της περασμένης Τρίτης, η οποία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους τις τελευταίες ώρες και αποφάσισε να πάει στο σπίτι τους, στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Εντύπωση στην κόρη του ζευγαριού έτσι ώστε να παρακινηθεί να πάει ως το σπίτι των γονιών της προκάλεσε το γεγονός ότι η 59χρονη μητέρα της δεν πήγε το πρωί στο σπίτι της, ως συνήθως, καθώς φυλούσε τα εγγόνια της.