Απορρίφθηκε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για επανεξέταση των τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό του άτυχου παιδιού, είχε ζητήσει με αίτημά της να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων αίματος της Τζωρτζίνας στο τοξικολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημα, με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη κωλυσιεργεί, αφού το συγκεκριμένο εργαστήριο έχει υποστεί ζημιές και δεν μπορεί να λειτουργήσει, λόγω πλημμύρας.

Σε επικοινωνία που είχε το Mega με τον υπεύθυνο του εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αριστείδη Τσατσάκη, ο ίδιος είπε: «Συνέβη μια μεγάλη ζημιά στο εργαστήριο. (…) Όσον αφορά το θέμα της 33χρονης, έγινε ένα αίτημα από τον δικηγόρο της, το οποίο εμείς δεν έχουμε απαντήσει ακόμα. Θα απαντήσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Οι εξετάσεις θα μπορούσαν να γίνουν σε εμάς, εφόσον πρώτα πιστοποιηθούν κάποια άλλα πράγματα(…)».