Ανοίγεται μπροστά μας μία εβδομάδα εξελίξεων και η Πανσέληνος θα πρωταγωνιστεί στον Τοξότη, αναδεικνύοντας μία περίοδο με πολλά σκάνδαλα και διλήμματα, που θα παρουσιαστούν κυρίως στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, του τρίτου δεκαημέρου). Από την άλλη, η πορεία του Ερμή στο ζώδιο που είναι στην φυσική του θέση, τους Διδύμους, θα δώσει μία αρκετά πλούσια περίοδο σε επικοινωνία, μετακινήσεις και πολλές ειδήσεις, έως τις 5 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι, αρκετά πλούσια για την επικοινωνία σας και θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με καινούρια πρόσωπα, να κάνετε μικρές μετακινήσεις και να συζητήσετε θέματα, που σας απασχολούν. Στις 14/6, η Πανσέληνος σε μία πολύ θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής περνά από την Δευτέρα 13/6, στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας. Αυτή η μετακίνηση φέρνει καλές προοπτικές στα εισοδήματα σας, αλλά θα δημιουργηθούν και πολύ καλές συνθήκες, ώστε να φτάσετε τα πράγματα που σας αφορούν, στο ποθητό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε θέση πρωταγωνιστή βρίσκεστε αυτή την εβδομάδα, όπου από την μία θα έχετε τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, παίρνοντας το καλύτερο της ενέργειας του. Από την άλλη, η Πανσέληνος απέναντι από σας που έχετε γεννηθεί 13 – 14 και 15 Ιουνίου, δημιουργεί μία περίοδο που οι σχέσεις σας, θα παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θέλει καλή διαχείριση από σας, πρώτα στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, εφόσον μπορεί να δημιουργηθούν αρκετές παρεξηγήσεις κουτσομπολιά και ανακρίβειες, που θα δημιουργηθούν από σας, ή από άλλα πρόσωπα. Η Πανσέληνος από την άλλη, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για σας, εφόσον λάθη και παραλήψεις στον εργασιακό σας χώρο, θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες, θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες στα παλιά και νεότερα σχέδια σας, όπου θα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος από την άλλη θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της συναισθηματικής ευφορίας, κάτι που δεν πρέπει βέβαια να σας παρασύρει σε λάθος αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στις 14/6, θα έχει να κάνει με την γενικότερη εικόνα σας και τον τρόπο που έχετε διαχειριστεί τις καταστάσεις. Αν δεν ήσασταν δίκαιοι με τους άλλους και ο σκοπός σας ήταν να παραπλανήσετε καταστάσεις, τώρα ήρθε η στιγμή να ξεσκεπαστούν τα όχι [αγαθά] σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής από την Δευτέρα, θα στέλνει προς εσάς την θετική του ενέργεια, κάτι που θα σας κάνει να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, ή να κάνετε μία μετακίνηση που θα σας δώσει εσωτερική ικανοποίηση. Από την άλλη η Πανσέληνος, αποσκοπεί στο να φροντίσει την δημιουργική σας σκέψη, αλλά και την τάση να κάνετε μικρές μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος στις 14/6, θα σας δημιουργήσει μία περίοδο οικονομικών ανασφαλειών και έντονων διεκδικήσεων. Είναι πολύ επικίνδυνο να επενδύσετε αυτή την χρονική στιγμή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της παραπλάνησης και των κακών επιλογών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα φώτα είναι όλα στραμμένα σε σας, εφόσον αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο με έντονη την αναζήτηση σας, σε προσωπικά θέματα. Για σας που έχετε γεννηθεί 15 – 16 – 17 Δεκεμβρίου, μην κάνετε αυτή την περίοδο αλλαγές κατοικίας και μην πάρετε αποφάσεις, που θα μετανιώσετε αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εργασιακές εξελίξεις θα υπάρξουν αυτή την περίοδο, με τον Ερμή να δεσπόζει σε θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά και των πρακτικών σας θεμάτων. Από την άλλη, η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα βάλει σε δοκιμασία τον ψυχισμό σας, όπου αυτή την περίοδο δημιουργούνται πολλές ανασφαλείς καταστάσεις και σας ταλαιπωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεκινά μία καλή περίοδος για σας, με τον Ερμή να βρίσκεται στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο των Διδύμων. Έτσι το επόμενο διάστημα θα έχετε μία πολύ δημιουργική περίοδο, που σίγουρα θα κερδίσετε ένα σημαντικό κίνητρο για την προσωπική σας ζωή. Βέβαια η Πανσέληνος, θα φέρει μία αρκετά ρευστή και περίεργη κατάσταση στα οικονομικά σας, που χρειάζεται, την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας φέρει μία σειρά από ανασφάλειες και οικογενειακά θέματα, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με συνέπεια. Αφήστε χρόνο να κυλήσει, ώστε να είναι αργότερα πιο ξεκάθαρες οι καταστάσεις, για να μπορέσετε να είστε πιο αποτελεσματικοί.