Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Χανιώπορτα Ηρακλείου.

Βάσει του cretapost, όλα συνέβησαν όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη Χανιώπορτα με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρασύρει τρία δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου  και να «καρφωθεί» σε τζαμαρία παραπλήσιου καταστήματος.

Βάσει πληροφοριών, πρόκειται για οδηγό ηλικίας 51 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, τα παράθυρα του αυτοκινήτου παρέμειναν ανέπαφα, ενώ μόνο ο προφυλακτήρας και τα μπροστινά φανάρια του οχήματος υπέστησαν υλικές ζημιές.

Στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική, αλλά δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού. Στο σημείο έφτασε και η Τροχαία, η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα καθώς και η οδική βοήθεια του οδηγού η οποία καταγράφει τις εκατέρωθεν καταστροφές.

Επισημαίνεται πως, παρότι πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο από όπου διέρχονται καθημερινά πολλοί πεζοί, δεν έγινε κάποιος άλλος τραυματισμός πολίτη ή υπαλλήλου, εκτός από εκείνον του οδηγού.

troxaio_ir3