Συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δε δίστασε να μιλήσει για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την καριέρα του, το κίνημα του #MeToo, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor.

«Είμαι λίγο αφελής με τους ανθρώπους, δεν είμαι διεισδυτικός. Έχω πολλούς τρόπους να είμαι αφελής και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Πέφτω επανειλημμένα, όχι στη γελοιότητα του καμακιού, αλλά σε άλλες γελοιότητες, όπως ατυχείς καλλιτεχνικές επιλογές», ανέφερε και πρόσθεσε πως αυτό που πιστεύουν όλοι ότι ένας ηθοποιός χτίζει καριέρα με τα «όχι» που λέει σε διάφορες προτάσεις, είναι λάθος.

«Λάθος παιδιά, μεγάλο λάθος. Τα “ναι” φτιάχνουν την καριέρα. Ακόμα κλαίω για τα “όχι” που είπα. Στα ’90ς μου έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν έχει διαχρονικότητα», εξήγησε.

Για τις επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Όταν πέρυσι στην καραντίνα, το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με την τηλεθέαση, σκέφτηκα πόσο λάθος προβλέψεις κάναμε τότε. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον εαυτό σου νέο και εν κινήσει. Είμαι γενικά, ηθοποιός περί των ταυτίσεων. Το κοινό με ταυτίζει με τον “Μάνο” και άλλοι με αυτόν από το “Βότκα Πορτοκάλι”».

Για το ελληνικό #MeToo είπε: «Δεν με επέλεγαν σε δουλειές οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο #MeToo. Καμιά φορά οι άνθρωποι επιλέγουν τα θύματά τους, επέλεγαν ανθρώπους στους οποίους μπορούσαν να ασκήσουν βία. Υπάρχουν όρια όμως, όποιος τα καταπατά πρέπει να τιμωρείται. Η εξουσία που έχουμε εμείς είναι εξουσία της πλάκας. Αν μια τόσο μικρή εξουσία μπορεί να σε αλλοιώσει, είσαι σάπιος», τόνισε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα, το Survivor, δήλωσε: «Στο Survivor δε θα πήγαινα, γιατί είμαι φλώρος. Πού να επιβιώσω ένας τέτοιος λελές με τέτοιους άγριους;».