Η Vodafone αγκαλιάζει φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, την πρωτοβουλία Athens Pride 2022, και προσκαλεί όλους να την ακολουθήσουν στην Άνευ Όρων πολύχρωμη γιορτή υπερηφάνειας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στην Αθήνα και 25 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Αναδεικνύοντας όλα αυτά που μας ενώνουν, το Δικτύο LGBT+ Friends των εργαζομένων της Vodafone θα έχει ενεργή συμμετοχή στην Παρέλαση Athens Pride 2022, δημιουργώντας το πολύχρωμο άρμα της Vodafone που μεταφέρει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης προς την κοινότητα LGBT+ και τα δικαιώματά της.

 

Την ημέρα της μεγάλης γιορτής, η Vodafone προσφέρει δωρεάν data σε όλους τους συνδρομητές της εταιρίας σε  Αθήνα  και Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν το μήνυμα της πραγματικής ισότητας και της συμπερίληψης, χωρίς προϋποθέσεις: “Άνευ Όρων”, αλλά και να μοιραστούν με τους φίλους τους τις αγαπημένες τους στιγμές.

 

Για ολόκληρη την εβδομάδα 10-18/6, τα καταστήματα της εταιρείας στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου πρόκειται να  ντυθούν στα χρώματα του Pride για να καλωσορίσουν την παρέλαση και να δηλώσουν την δική τους υποστήριξη προς την κοινότητα της .

Η πλατφόρμα του Vodafone TV θα δώσει με τη σειρά της το δικό της παρών στη φετινή γιορτή αγάπης, ισότητας και ελευθερίας προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης, έως τις 20 Ιουλίου, μέσα από μία ειδική κατηγορία περιεχομένου, που περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών  LGBT+ σειρών και ταινιών.

 

Η Vodafone παραμένει μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών, αλλά και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση. Στο πλαίσιο αυτό, από το 2016 έχει δημιουργηθεί το Δίκτυο LGBT+ Friends, το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς, αποδεικνύοντας την έμπρακτη υποστήριξη των εργαζομένων σε θέματα LGBT+ και τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος στο οποίο ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του, γνωρίζοντας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος που κάνει την εταιρεία και τον κόσμο καλύτερο. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και η συμπερίληψη βρίσκονται στο DNA της Vodafone, βοηθώντας την εταιρία να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών της και να χτίζει ένα ανοιχτό εργασιακό περιβάλλον για όλους. Για αυτό το σκοπό, εισάγουμε πολιτικές, ορισμένες φορές και πέραν των υποχρεώσεων βάσει των όσων αναγνωρίζει η Πολιτεία, όπως η γονική άδεια με πλήρεις αποδοχές σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο Executive Sponsor του Δικτύου LGBT+ Friends και Οικονομικός Διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, Γιώργος Κουκουμέλης, δήλωσε «Όντας, η πρώτη μεγάλη εταιρεία που συμμετείχε ενεργά στο Pride Athens, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που συνεχίζουμε αυτήν την παράδοση και φέτος, συμμετέχοντας σε μια πορεία αλληλεγγύης και διεκδίκησης περισσότερης ορατότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο ο καθένας από εμάς μπορεί να είναι ο εαυτός του και είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς οι άνθρωποί μας να γνωρίζουν ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος και μας κάνει όλους καλύτερους. Ως Vodafone και μέσα από εκπαιδεύσεις, διαδραστικά workshops, εσωτερικές καμπάνιες ευαισθητοποίησης και κυρίως μέσα από τη συνεπή στάση και το παράδειγμα της ηγεσίας, βρισκόμαστε πλέον σε ένα επόμενο στάδιο, όπου η αποδοχή και ο σεβασμός προς κάθε εργαζόμενο μας θεωρείται αυτονόητος.»