Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου Θύμιου από τον Πύργο καθώς  εντοπίστηκε τελικά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου.

Πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς αναφέρουν πως οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο.

Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν είχαν αντικρίσει τον 39χρονο στην περιοχή ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και μπορούσε να κρυφτεί από τους περαστικούς.

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας και φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.


Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας.

 

Ο Θύμιος υποβάλλεται όλες τις προληπτικές εξετάσεις και έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα.