Συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου έλαβαν κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr, αύριο το πρωί αναμένεται να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ο πατέρας της. Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στην τοπική ιστοσελίδα ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του Μάνου.

Παραδίδεται το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, με τα στοιχεία να είναι σαφέστερα στη δεύτερη περίπτωση.

Συνδυαστικά με τα αποτελέσματα των παθολογοανατομικών εργαστηρίων, οι ιατροδικαστές συντάσσουν το πόρισμά τους, το οποίο την Πέμπτη ή Παρασκευή (23 ή 24 Ιουνίου), θα το διαβιβάσουν στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, στο οποίο είχε ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε. Το ξεκίνημα έγινε με τον θάνατο της Μαλένας, επαναλαμβάνοντας αυτά που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του για εκείνο το μοιραίο Σάββατο, όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, από το τηλέφωνο.

Από το τηλέφωνο ενημερώθηκε και όταν η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της ενώ για την Τζωρτζίνα τόνισε πως τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αμφισβητούνται και δείχνουν την ενοχή τής άλλοτε γυναίκας του.