Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, θα μεταβεί στη Σόφια από Δευτέρα 20 έως Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 για να συμμετάσχει στο “Sofia Economic Forum III”, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο του φόρουμ θα πραγματοποιήσει ομιλία στη θεματική ενότητα “The world – Post war in Ukraine: Mapping the Νew global & Regional Security Order”, όπου επίσης ως ομιλητής λαμβάνει μέρος ο Υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας κ. Dragomir Zakov. Με το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Χαρδαλιάς θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας κ. Rumen Radev προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στη Βουλγαρία, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του κ. Yordan Bozhilov, ενώ θα επισκεφθεί την έδρα της Military Academy “GS Rakovski και θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει μέλη της ομογένειας κατά το δείπνο εργασίας που θα παραθέσει το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο Βουλγαρίας (Hellenic Business Council in Bulgaria).