Άρση απορρήτου στο κινητό του θύματος

Οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με την εκτέλεση του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίων υγρών καυσίμων στον Γέρακα.

Οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να εντοπίσουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι οι δράστες είναι τουλάχιστον πέντε και συμμετείχαν είτε ως ομάδα εκτέλεσης, είτε υποστηρικτικά, τόσο με το βαν που βρέθηκε καμένο, όσο και με μηχανή. Κομβικό σημείο θεωρούνται οι καταθέσεις που θα δώσουν οι συγγενείς, αλλά και συνεργάτες του θύματος, ενώ ο πατέρας του είχε διαμηνύσει, ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και θα τα καταθέσει όλα στην Αστυνομία, με την κατάθεση αυτή να είναι πιθανό να δοθεί ακόμη και σήμερα.

Σημαντικό υλικό υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας, όπου φαίνεται πως από τη Λεωφόρο Μαραθώνος και τουλάχιστον για 4 έως 5 χλμ. οι δράστες παρακολουθούσαν τον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος έφτασε μόνος του στο βενζινάδικο.

Τέλος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, θα γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να ερευνηθεί, αν όντως είχε δεχθεί απειλές ή εάν ενεργοποιήθηκε στην περιοχή κάποιο κινητό τηλέφωνο, που να σχετίζεται με τη δολοφονία το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου.