«Πολλές φορές όταν περνάς κάτι τέτοιο βιωματικό, τα βλέπεις πιο σφαιρικά και όχι τόσο απόλυτα… γιατί όποιος με ξέρει, ξέρει ότι σαν πολιτικός είχα σκληρό και αιχμηρό λόγο. Με επηρέασε και είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα», αναφέρει αρχικά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ένα από τα πράγματα που με εξόργιζαν ως υπουργό Υγείας ήταν που άκουγα να λένε ότι “εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ”. Όταν εμένα μου είπαν “διασωληνώνεσαι”, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω». «Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τι. Μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από τον θάνατο. Είπαν στη γυναίκα μου για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι 20%, οπότε η γυναίκα μου υπέγραψε και πήρε αυτήν την απόφαση», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν αυτό το περιστατικό τους έδεσε περισσότερο με τη σύζυγό του, ο κ. Πλεύρης ξεκαθαρίζει: «Ήμουν πάντα πολύ καλά και κοντά με τη γυναίκα μου απλά από τότε έγινε ακόμα πιο έντονο το να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου ανεξαρτήτως συνθηκών».

Τέλος, για τα απαράδεκτα σχόλια στα social media, ο Θάνος Πλεύρης παραδέχεται: «Τα σχόλια στα social media με είχαν σοκάρει. Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο και είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα και όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής και όχι ότι τα πίστευε».