Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέου Ικονίου, το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου «3×3 ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ» υπό την αιγίδα του Δήμου Περάματος.

Οι μικροί αθλητές, αγόρια και κορίτσια, είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις ομάδες τους, να διαγωνιστούν και να αποσπάσουν το θερμότερο χειροκρότημα από γονείς και φιλάθλους, αλλά και σημαντικές διακρίσεις.

Συμμετείχαν συνολικά 30 ομάδες. Όλες οι ομάδες του Περάματος (ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ, ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΙΚΟΝΙΟ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ), ανεξάρτητες ομάδες παιδιών του Δήμου Περάματος καθώς και τμήματα από τις Νέες Δραπετσώνας και τον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης ο οποίος παραβρέθηκε στη διοργάνωση δήλωσε:

«Καμαρώνουμε τους νέους αθλητές που έπαιξαν και διαγωνίστηκαν στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου «3×3 ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ» που διοργάνωσε ο Δήμος Περάματος. Αυτοί οι αθλητές είναι η ελπίδα και το μέλλον για τον Αθλητισμό. Εμείς από την πλευρά μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να τους προσφέρουμε νέους, σύγχρονους αλλά και να αναβαθμίσουμε τους ήδη υπάρχοντες, χώρους αθλητισμού, ώστε να μπορούν να προπονούνται. Δεν σταματάμε να βρισκόμαστε ως Δημοτική Αρχή δίπλα τους. Συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους αλλά και στους προπονητές. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Περάματος, για την άψογη διοργάνωση του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου «3×3».

Το παρών έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Τερζής και η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Μαργαρίτα Καζάκου, οι οποίοι βράβευσαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν και κέρδισαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια, μπλούζες και κύπελλα.

Στο αγωνιστικό μέρος τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν:

  • Στη μικρή κατηγορία η “ΡΕΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ” και οι “ΚΕΡΒΕΡΟΙ”
  • Στη μεσαία ΟΙ “ΜΠΟΜΠΕΣ” και οι “ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ” από τον Α.Ο.Α.Δ.
  • Στη μεγάλη κατηγορία οι “ΜΠΕΜΠΕΚΟΙ” του Περαμαϊκού και οι “ΜΠΟΜΠΟΝΕΛΕΣ” από το Ικόνιο