Η Ελένη Λεγάτου, προχώρησε το πρωί στην υπογραφή των συμβολαίων πώλησης του σπιτιού της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα που θα χρειαστούν για την υπεράσπιση της προφυλακισμένης ως παιδοκτόνου, κόρη της.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά την άφιξη της στο γραφείο του συμβολαιογράφου,  αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

Ο αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος έχει ήδη μπει στο οίκημα από καιρό και κάνει διάφορες εργασίες ανακαίνισης του, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο πως ανακάλυψε σε ένα σημείο του σπιτιού ένα σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έχει γραφεί από την ίδια σχετικά πρόσφατα, όπως υποστήριξε ο αγοραστής.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως και το γεγονός πως μαθεύτηκε το γεγονός της υπογραφής των συμβολαίων, με αποτέλεσμα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου, φαίνεται πως εξόργισαν το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κατά την έξοδο της από το γραφείο του συμβολαιογράφου, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση στα ερωτήματα του δημοσιογράφου, ενώ δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον θείο της Πισπιρίγκου, ο οποίος τον έσπρωξε και όπως μετέφερε «στον αέρα» ο δημοσιογράφος, τον απείλησε.