Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 22χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία κλειδώθηκε από τον πατέρα και τον αδελφό της στο υπόγειο του σπιτιού τους στην Κυψέλη, επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της με 37χρονο.

Η 22χρονη κοπέλα, έμεινε φυλακισμένη στο υπόγειο και κατάφερε να ξεφύγει όταν τα άτομα που τη φυλούσαν τη συνόδευσαν μέχρι την τουαλέτα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο πατέρας της 22χρονης μαζί με τον αδελφό της κι έναν οικογενειακό τους φίλο, όλοι αλβανικής καταγωγής, έψαχναν την κοπέλα στην περιοχή της Κυψέλης. Μόλις την εντόπισαν, παρέα με έναν 37χρονο, με τον οποίο η 22χρονη διατηρεί δεσμό που δεν εγκρίνει η οικογένειά της, κατέβηκαν από το αμάξι και έστησαν μια «μαφιόζικου» τύπου απαγωγή. Την χτύπησαν, την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Αφού την πήγαν με το ζόρι μέχρι το σπίτι τους στην Καισαριανή, την κλείδωσαν στο υπόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Καραολή.

Η 22χρονη κοπέλα, έμεινε κλειδαμπαρωμένη στο υπόγειο μέχρι τη Δευτέρα. Τότε, τα άτομα που είχαν βάλει οι δικοί της για να τη φυλάνε τη συνόδευσαν μέχρι ένα γειτονικό σπίτι προκειμένου να πάει τουαλέτα. Εκεί, η 22χρονη, κατάφερε να τους ξεφύγει και να καλέσει το 100. Στο σπίτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας που έβαλε χειροπέδες στους τρεις δράστες της απαγωγής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.