Η 30χρονη ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής, στα βόρεια προάστια, που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον 22χρονο σύντροφό της μέσα σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Κυριακής, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δικηγόρους της για τις επόμενες κινήσεις της.

Μετά από τη μήνυση που κατέθεσε, η γυναίκα επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον γοφό, αφού ο σύντροφός της, την πέταξε έξω από το αμάξι του σέρνοντάς την από τα μαλλιά.

Όπως ανέφερε η 30χρονη γυναίκα στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, στη συνέχεια του συμβάντος, ο 22χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί το κινητό της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα της επίθεσης, ο εφιάλτης ξεκίνησε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ενώ βρισκόταν με τον σύντροφό της μέσα στο σταματημένο αυτοκίνητό του, επί της λεωφόρου Κηφισού, στο Νέο Φάληρο, εκείνος καταλήφθηκε από αμόκ ενώ συζητούσαν και της επιτέθηκε με άγριο τρόπο, χτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την φέρει στα πρόθυρα της λιποθυμίας.

Ο 22χρονος, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε  έξω από το αυτοκίνητο και αφού την πέταξε στην άσφαλτο, πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο.

Η άτυχη γυναίκα, εντοπίσθηκε σε κατάσταση σοκ από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης, την μετέφεραν με περιπολικό στο τοπικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του 22χρονου συντρόφου της.