Ο άντρας, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη, μετά την απολογία του στην 2η Τακτική Ανακρίτρια, κρίθηκε, προσωρινά κρατούμενος.

O 35χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ισχυρίστηκε στην απολογία του στον ανακριτή ότι όσα υποστηρίζει η 14χρονη είναι ψέματα τα οποία βασίζονται σε ιστορία που έχει κατασκευάσει για να εκδικηθεί τον ίδιο και την μητέρα της, επειδή της έκαναν επίπληξη καθώς δεν τα πήγε καλά με τα μαθήματα του σχολείου. Ο 35χρονος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αρνείται την κατηγορία που τον βαραίνει.

Η συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Βασιλική – Μαρία Νικολάου, ανέφερε ότι η προσωρινή κράτηση, διατάχθηκε καθώς η ανακρίτρια θεωρεί ότι θα πρέπει να περιμένει την παιδοψυχιατρική εκτίμηση από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

«Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και συνεχίζει να αρνείται τις καταγγελίες της ανήλικης και η μητέρα της υποστηρίζει τα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος», δήλωσε. Όπως είπε στη συνέχεια, μητέρα και πατριός, ισχυρίζονται ότι όσα κατήγγειλε η 14χρονη ήταν πάνω στην ανάγκη της να αμυνθεί στην επίπληξη που υπήρχε από την οικογένεια και θεωρούν ψευδή τα όσα είπε η ανήλικη στις Αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, εδώ και μια εξαετία και μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δυνάμει σχετικού εντάλματος, έπειτα από καταγγελία ανήλικης.