Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε ανάμεσα σε ζευγάρι στα Σπάτα Αττικής. Ένας άνδρας 40χρονών το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, επισκέφθηκε τη σύζυγό τους με την οποία είναι εν διαστάσει προκειμένου να δει το παιδί του. Όλα άρχισαν όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να τσακώνεται και ο άνδρας να υψώνει έντονα τη φωνή του. Έπειτα χτύπησε τη γυναίκα πολλές φορές.

Μετά το βίαιο γεγονός ειδοποίησε την αστυνομία ο ίδιος και έστειλε μήνυμα σε έναν γείτονά του ότι θέλει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο σπίτι όπου έγινε ο έντονος καβγάς έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ώστε να δουν τι ακριβώς συνέβη. Η εν διαστάσει σύζυγος τους άνοιξε και τους είπε να μπουν στο δωμάτιο στο οποίο ο άνδρας είχε κλειδωθεί και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δελτίο του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να εισβάλλουν στο δωμάτιο από το διπλανό διαμέρισμα καθώς ο 40χρονος δεν τους άνοιγε την πόρτα.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τον βρήκαν κρεμασμένο με σχοινί στην κουπαστή της σκάλας και ο πρώτος αστυνομικός που μπήκε έκοψε το σχοινί με μαχαίρι.Αφού του έσωσαν τη ζωή την τελευταία στιγμή κάλεσαν ασθενοφόρο και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ζωή του δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο πλέον και του έχει χορηγηθεί ιατρική αγωγή.