Στα πλαίσια συζήτησης για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) και ενόψει της επερχόμενης επίσημης διαβούλευσης για την οικεία Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καλεί τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Περιφερειακές Παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε ενημερωτική ημερίδα και διαλογική συζήτηση με θέμα «Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων και πρόοδος έργων ανακύκλωσης και επεξεργασίας στην Αττική».

Στην ημερίδα στελέχη και σύμβουλοι του ΕΔΣΝΑ θα παρουσιάσουν:

▪ Το νέο ΠΕΣΔΑ της Αττικής

▪ Την πρόοδο των έργων ανακύκλωσης

▪ Την πρόοδο των έργων διαχείρισης βιοαποβλήτων

▪ Την πρόοδο των έργων επεξεργασίας αποβλήτων

Στη συνέχεια οι Περιφερειακές Παρατάξεις και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους για τα υπό συζήτηση θέματα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας e: Presence.gov.gr την σήμερα Τετάρτη 13/7/2022 και ώρα 15:30.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου στο email: ssona@patt.gov.gr καθώς και στο τηλέφωνο 2132063775 προκειμένου να τους αποσταλεί το σχετικό link μέσω αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού μηνύματος της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.