Δύο μοντέλα φιλιόντουσαν στο στόμα, στη Νάπολη της Ιταλίας, στο πλαίσιο φωτογράφισης ενός περιοδικού.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», το συνεργείο βρισκόταν στη θέση του και ενώ φωτογράφιζε τις δύο γυναίκες σε τρυφερά στιγμιότυπα, ξαφνικά μία ηλικιωμένη καλόγρια, πετάχτηκε για να τις χωρίσει.

«Μα τι κάνετε εκεί;», διαμαρτυρήθηκε στα μοντέλα Σερένα ντε Φεράι από την Ιταλία και Κίσαν Γουίλσον από την Βρετανία, με τις κοπέλες να ξεσπούν στα γέλια, βλέποντας την έντονη αντίδρασης της καλόγριας.

«Κυρία, εργαζόμαστε», ακούγεται να λέει ένα μέλος του συνεργείου με την καλόγρια να φωνάζει ότι αυτό είναι «έργο του διαβόλου». «Χριστός και Παναγιά», συνέχισε η καλόγρια κάνοντας τον σταυρό της με τα μοντέλα να συνεχίσουν να γελούν με τον έντονο τρόπο που αντέδρασε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι δύο γυναίκες, που πρωταγωνιστούν στην ιταλική  σειρά, «Mare Fuori» συμμετείχαν στα γυρίσματα φωτογράφισης για το περιοδικό «Not Yet».

Η καλόγρια δεν επέπληξε μόνο τα δύο μοντέλα αλλά και το συνεργείο της κάμερας, όπως υποστηρίζει η make up artist, Ρομπέρτα Μαστάλια, η οποία ήταν παρούσα στο επεισοδιακό γύρισμα: «Ήμασταν σε μία συνοικία στη Νάπολη, σε ένα μικρό δρόμο με τα δύο μοντέλα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια καλόγρια. Μας ρώτησε αν είχαμε πάει στη λειτουργία εκείνη την ημέρα και όταν είπαμε «όχι». Μετά άρχισε να κατηγορεί τους νέους για τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια είδε τα δύο μοντέλα να ποζάρουν έτοιμα να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα κι έτρεξε να τις χωρίσει. Μείναμε όλοι άναυδοι με την αντίδρασή της και το πήραμε ως αστείο. Έπειτα έπρεπε να ζητήσουμε από την καλόγρια να φύγει, καθώς της εξηγήσαμε ότι είχαμε δουλειά».

Η Σερένα ανέβασε το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα της στο Instagram με το εξής σχόλιο: «Ο Θεός δεν αγαπά την διεμφυλική κοινότητα LGBT».

Από την πλευρά του, ο Αντονέλο Σανίνο, μέλος της τοπικής ομοφυλοφιλικής κοινότητας «Arcigay», ανέφερε: «Ήταν ομοφοβική η συμπεριφορά της καλόγριας, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν επιθετική».

φιλι1

φιλι3

φιλι4